Om oss

Om oss

Velkommen til

Kragerø Ven Seil

 

Vi, Petra og Roland van der Ven, flyttet fra Nederland til Norge og etablerte oss i 2007, i vakre Kragerø med sin særpregede skjærgard og praktfulle natur. Egen båtplass for kunder har vi også. Det første året har vært svært vellykket.I løpet av kort tid har vi fått mye skryt og bare fornøyde kunder som har fått laget sine kalesjer, sprayhood, havnepresenning, konsolltrekk, terrasse-solseil, vindusseil, avskjerming og mange andre skreddersydde produkter av høy kvalitet.

Vi opplever at kundene er stolte over å ha et produkt fra Kragerø Ven Seil. Kundene setter pris på våre kvalitetsmaterialer, proffe fagkunnskap, skreddersøm og god service. Vår målsetting er hele tiden å forbedre oss og å lage enda bedre produkter. Vi driver en konstant produktutvikling. Arbeidet er ferdig når produktet er montert og kunden er fornøyd.

Vi garanterer mange års glede av våre spesialtilpassede produkter. Duker: Markilux 37, Sunbrella markiseduk, Stamoid light og Dacron. Syrefaste materialer: spenner, trykknapper, maljer, beslag og skruer. Alle sømmer er limt med to-sidig Venture tape og sydd med polyester sytråd.

Det er 24 timers reparasjonsservice i vårt verksted.

SOSIALT

KONTAKT OSS

Østlandbakken 7, 3770 Kragerø

91 88 91 11

info@kragerovenseil.no

DIN SEILMAKER

 

Spesialist på kvalitet og hurtig service

24 Timer Service